

QUALITY PANEL

Q/1a/2011

A meeting of the QUALITY PANEL will be held at 10.30am on Thursday 20 January 2011 at SMMT Industry Forum, 2410, Regent's Court, The Crescent, Solihull Parkway, Birmingham, B37 7YE

AGENDA

	Time Estimate	Finish
1. Welcome and apologies for absence (Chairman / SE)	5 mins	10.35
 Minutes of the previous meeting (Chairman) (Previously circulated Q4/2010) To approve the minutes of the meeting held on 7 October 2010 	5 mins	10.40
 3. ISO 9001 Issues (Steve Elvin) Including: Feedback from ISO/TC 176/SC2 meeting ISO 9001 User Survey status 	20 mins	11.00
 4. ISO/TS 16949 Issues (Rob Brown and Steve Elvin) Including: Oversight activity report IATF Recommitment Strategy IATF Global CB Conference 	30 mins	11.30
 Manufacturing Issues (Steve Elvin) Including: Top 10 issues follow up Working closely with the Automotive Components Section 	30 mins	12.00
 6. SMMT Open Forum Events (Steve Elvin) Including: 15 March Event (No. 5 in the series) 30 March Event (new event aimed at the non-car sectors of automotive) 	20 mins	12.20
 7. Any other business and next meeting (Chairman) Including: Agreeing the date of the next meeting 	10 mins	12.30

Contact:

Loreta Ramanauskaite Committee Secretary <u>Iramanauskaite@smmt.co.uk</u> 020 73449234