

QUALITY PANEL

Q/3a/2011

A meeting of the QUALITY PANEL will be held at 10.30am on Thursday 7 July 2011 at SMMT Industry Forum, 2410, Regent's Court, The Crescent, Solihull Parkway, Birmingham, B37 7YE

AGENDA

	Time Estimate	Finish
1. Welcome and apologies for absence (Chairman / SE)	5 mins	10.35
 Minutes of the previous meeting (Chairman) (Previously circulated Q4/2010) To approve the minutes of the meeting held on 20 January 2011 	5 mins	10.40
3. ISO 9001 Issues (Steve Elvin) Including:	10 mins	10.50
Feedback from ISO 9001 User Survey status		
 4. ISO/TS 16949 Issues (Rob Brown) Including: Oversight activity report 	20 mins	11.10
 Manufacturing Issues (Steve Elvin) Including: Top 10 issues follow up Working closely with the Automotive Components Section 	15 mins	11.25
 6. SMMT Open Forum Events (Steve Elvin) Including: Feedback from 15 March and 30 March events Planning for 20 September event 	20 mins	11.45
7. VDA 6.3 Training (Nial Kealey)	10 mins	11.55
8. Automotive Careers and Apprenticeships: 8.1 Career Matching Tool for Engineering Apprenticeships (Simon Draycott, MENDAS)	30 mins	1.20
8.2 SMMT Skills Agenda (Josh Harris or Alex Robinson) 8.3 Quality Panel members sharing their Company experiences of promoting interest in automotive careers and apprenticeships (Quality Panel members)	10 mins 45 mins	
 9. Any other business and next meeting (Chairman) Including: Agreeing the date of the next meeting 	10 mins	1.30

Contact:

Loreta Ramanauskaite Committee Secretary <u>Iramanauskaite@smmt.co.uk</u> 020 73449234